Thefoodgarden.nl

De leukste blogs over eten

Fantastisch eten en drinken in Maastricht

Heerlijk een paar dagen erop uit. Even de gedachten ergens anders hebben in plaats van je over van alles en nog wat druk te maken. Je weet niet goed waar je heen moet gaan? Wat dacht je van een paar dagen rond te hangen in Maastricht? 

Op kroegentocht door Maastricht

Je hebt er helemaal zin in en jij niet alleen. Lekker met een stel vrienden een paar dagen lol trappen. De zinnen verzetten en even langs een aantal kroegen. Maastricht heeft er genoeg dus je zal er echt niets tekortkomen. Maar wat voor type kroegganger ben jij eigenlijk? Ben jij een echte kroegtijger of dat nou ook weer niet echt maar vind je het leuk om zo nu en dan eens te genieten? 

Een biertje of toch liever een glas wijn?

Heb je in plaats van een lekker biertje toch liever een glas wijn? Dat kan natuurlijk ook in Maastricht. Heb je ook gehoord van high wine Maastricht? Je kunt daar een keuze maken uit heel veel verschillende soorten wijn. Zij hebben daar een bijzonder ruim assortiment dus echt voor iedereen is er wel een wijn die men lekker vindt. Niet alleen overheerlijke wijnen hebben ze daar maar ook heerlijke hapjes. Je leert er zo wel meteen wat van. Niet elke wijn past bij elk soort eten namelijk en dat is iets wat ze je dus nu hier leren. Je proeft het namelijk meteen wanneer een gerechtje en wijn met elkaar botst. Leuk toch?! 

Uit eten in Maastricht

Je kunt natuurlijk niet alleen gezellig naar de kroeg in Maastricht of naar een High Wine locatie maar je kunt er ook ontzettend lekker uit eten. Op het vrijthof in Maastricht kan je heel veel leuke eetgelegenheden vinden die ontzettend lekker eten serveren. Houd je van iets aparts of heb je toch liever de Hollandse kost? Je vindt het in Maastricht allemaal, je hoeft er niet eens echt voor te zoeken. Denk jij dat jij een paar dagen door kan brengen in deze geweldige stad of ben je er zo uitgekeken? Wij wensen je in ieder geval ontzettend veel plezier wanneer jij er met een stel vrienden of familie naartoe gaat.