Thefoodgarden.nl

De leukste blogs over eten

Movienight? Met deze snacks is de avond compleet!

Heb je plannen om binnenkort eens te gaan zitten voor die ene gave film? Daar maak je natuurlijk meteen een filmavondje van. Genieten van een filmavond doe je natuurlijk met een goede film, maar ook met de juiste snacks. Een echte filmfanaat gaat natuurlijk voor de ideale bioscoopsnack. Inspiratie opdoen voor een lekkere filmsnack? Je vindt ze hier!

I want candy

Ben je een zoetekauw? Dan ga je natuurlijk voor verschillende bakjes met snoep (één soort is maar zo saai). Ga voor fruitsnoepjes, jellybeans en zure matten in mooie gekleurde schaaltjes en waan je even helemaal in de bioscoop. Ook leuk: Maak zelf verschillende soorten popcorn. Dit doe je eenvoudig door popcorn te poffen en er smaaksiroop en suiker aan toe te voegen. Daarnaast kun je karamel, chocola of zelfs stroop bij de popcorn doen om een unieke smaak te maken. Jummie!

Borrelplankje

Het authentieke borrelblankje is helemaal terug van weggeweest. Pak een robuuste plank en leg hier kaas, worst en verschillende soorten olijfjes op. Wil je liever iets met dipjes? Maak dan je eigen dip en leg verschillende soorten crackers en kaasjes op tafel. Heerlijk borrelen doe je net zo goed onder het genot van een goeie film. Zo combineer je het beste van twee werelden.

Doritos met dip

Doritos zijn niet alleen ontzettend lekker, ze staan ook heel mooi op tafel. Het is dan ook niet voor niets dat ‘Doritos’ staat voor kleine stukjes goud. Ga helemaal los met verschillende dips of mix met verschillende smaken. Zo gaat er niets boven een zelfgemaakte guacamole dip met pittige doritos of een spicy dip met rode peper gecombineerd met de zachte smaak van kaasdoritos. 

Doritos halen kan natuurlijk eenvoudig online. Zo weet je zeker dat je helemaal klaar bent voor de filmavond en dat je geen seconde van de film hoeft te missen. Hier vind je de beste online snoepwinkel voor jouw filmsnack!